Beveiligde berichten sturen met Vecozo

Beveiligde berichten sturen met Vecozo

Wanneer je binnen de zorg met een administratief systeem werk, zijn verschillende kwaliteitseisen belangrijk. Als je werkt met FM zorgdossiers, dan kun je veilig en snel je dossier administratie op orde houden. Naast de beveiliging van alle dossier, is de beveiliging van intern en extern mailverkeer tevens van belang. Met Vecozo wordt mailverkeer tussen verzekeraars en aanbieders op een veilige manier mogelijk gemaakt. De berichten die je verstuurd zijn online beveiligd. Het systeem werkt daarbij zeer makkelijk doordat het integreert met het FM systeem.

Veilig communiceren

Met behulp van het Vecozo systeem kun je veilig berichten versturen en ontvangen. Het mailen van gevoelige informatie naar bijvoorbeeld een zorgverzekeraar zal online beveiligd zijn. Het is tegenwoordig verplicht om een goed beveiligingssysteem te hebben wanneer persoonlijk informatie van cliënten of patiënten wordt gemaild. Reguliere mail is makkelijk te hacken. Daarnaast zijn verschillende mailsystemen losstaand van je administratiesysteem. Het voordeel van Vecozo is dat het systeem makkelijk te koppelen is aan FM Zorg.

Veilige communicatie

De veiligheid van het Vecozo systeem is dus ook zeer belangrijk. Je kunt alle berichten en contacten veilig in het systeem zetten. Het versturen van je berichten kan naar verschillende instanties. Je kunt hierbij denken aan zorginstellingen, zorgverzekeraars of gemeenten. Doordat Vecozo makkelijk te koppelen is aan FM zorg is het systeem makkelijk in gebruik. Je kunt sneller werken doordat je alle informatie altijd bij de hand hebt. Je hoeft nooit te wisselen tussen systemen wat onnodig veel tijd kost. 

Het FM zorg systeem

Wanneer je nog geen FM zorgsysteem hebt, dan is het mogelijk om in korte tijd over te stappen, binnen 1 à 2 weken kun je beginnen met het opzetten van de FM Zorg dossiers. De FM dossier kunnen op verschillende manieren ingericht worden. De standaard inrichting is aan te passen aan je wensen. Met het systeem kun je kiezen tussen verschillende pakketten afhankelijk van je praktijk, instelling of bedrijfsgrootte. Het systeem is beschikbaar vanaf 30 cliënten tot maximaal 10.000 cliënten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *